Tipuri de rucsacuri pentru fiecare stil vestimentar

Rucsacurile au devenit din ce în ce mai populare în rândul femeilor. Poți asorta un rucsac casual la o rochie sau o combinație simplă de tricou și blugi. Un rucsac din piele, cu elemente decorative elegamte poate fi purtat la ținute mai speciale, înlocuind gentile de mână sau de umăr. De asemenea, pentru ținute lejere există rucsacurile sport, cele tip outdoor care merg asortate la diferite tipuri de treninguri, pantaloni sport, topuri și geci sport. Alege așadar modelul de rucsac în funcție de garderoba ta, dar și de contextul în care alegi să îl porți. 

Cele mai noi modele de rucsacuri sport

Pe AbcFashion găsești cele mai noi modele de rucsacuri din colecții ale brandurilor de top precum Adidas, Nike sau Fila. Alege un rucsac sport negru, compartimentat bine, pe care să îl poți purta cu ușurință la orice tip de ținută, fie că este multicoloră, fie monocromatică. Poți alege un rucsac sport colorat, simplu sau cu imprimeuri pentru diferite ținute sport sau pentru drumeții și plimbări. Alege un rucsac sport care să fie îndeajuns de încăpător pentru echipamentul sportiv sau pentru celelalte necesare de care ai nevoie în călătorie. 

Modele variate de rucsacuri sport la promoții

Alege din zecile de modele de rucsacuri aflate la promoție. Modele variate pentru orice tip de preferință. Te poți decide asupra unui rucsac sport negru, simplu, de la unul dintre brandurile de top ale momentului sau asupra unui model viu colorat care să se asorteze de minune cu adidașii sau încălțămintea sport în aceleași nuanțe. Materialul din care este realizat rucsacul sport trebuie să fie unul rezistent, eventual impermeabil potrivit pentru orice tip de conditie a vremii. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei