Salopeta de vară - comodă și specială

Dacă nu te simți tocmai confortabil într-o rochie scurtă de vară, atunci ai putea să alegi o salopetă de vară. Poate să fie un model de salopetă cu imprimeu, flori sau elemente abstracte, în combinații vii de culori. Salopeta se poate purta cu sandale, platforme, adidași sau balerini, în funcție de context și de preferințe. Alege o salopetă din satin pentru o senzație plăcută și răcoroasă pe piele vara sau o salopetă din bumbac, ușor d întreținut și de spălat. Pe AbcFashion găsești mereu cele mai noi modele de salopete pentru femei. 

Alege salopeta pentru o ținută de seară

In cazul în care vrei să ieși în evidență la o ocazie specială, alege în loc de rochia de seară, o salopetă elegantă. Poate fi realizată din materiale fine, cum ar fi mătasea sau satinul, care conferă un aspect elegant și care urmează indeaproape linia corpului. O salopetă de seară poate să fie asortată cu bijuterii de aur sau de argint, o poșetă plic din același material sau culoare, cu o pereche de sandale cu toc sau pantofi stiletto. Descoperă cele mai noi modele de salopete de branduri precum Atmosphere, Diferit sau Mango

Modele de salopete pentru orice stil vestimentar

Alege o salopetă cu bretele subțiri și pantaloni lungi, dintr-un material moale și fluid, asortată cu o pălărie de vară, o geantă de paie și o pereche de sandale și ești gata pentru un prânz în oraș sau pentru o plimbare pe faleză. O salopetă din in, în nuanțe neutre este perfectă pentru femeile care pun accent pe calitatea materialelor și pe un design cât mai simplu și clasic. Pentru o ținută sexy alege o salopetă cu umerii goi sau cu decolteu și poartă cu o pereche de sandale cu toc. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei