Salopete fete pentru ținute superbe de vară

Salopetele sunt comode, preferate de multe fete, pentru că pot fi purtate la diferite ocazii, la joacă sau ca ținută de casă. O salopetă din bumbac poate fi alegerea ideală pentru vară, cu o pereche de pantofi sport sau de teniși. Saloptele colorate cu diferite imprimeuri se află printre preferințele multor fete, mai ales dacă sunt realizate din materiale fine și ușoare, ideale pe timp de vară. O salopetă galbenă este alegerea perfectă pentru o ținută veselă de vară cu o pereche de sandale aurii.

Salopete fete - modele noi din colecțiile online

Pe AbcFashion găsești cele mai noi modele de salopete fete. Poți alege din colecțiile online ale unor branduri precum Chloe, Mango Kids sau Mayoral. O salopetă roșie paote fi potrivită pentru o ținută de ocazie, combinată cu sandale sau pantofi eleganți pentru fete, cu accesorii aurii. Salopetele pot să fie purtate ca atare, dar în funcție de model poți alege să le combini cu tricouri sau bluze cu mânecă lungă, găsind aici o serie de modele disponibile online. 

Reduceri și prețuri speciale la categoria de salopete fete

Vezi care sunt reducerile momentului la categoria de salopete fete. Alege modelul preferat pentru copilul tău, comandă online, rapid și simplu. O salopetă verde din catifea, cu mânecă lungă ar putea să fie ținuta ideală de Crăciun pentru fete, eventual purtată cu ciorapi lungi pe dedesubt și asortată cu accesorii aurii/argintii. Modelele de salopete la prețuri speciale sunt extrem de variate și te poți orienta spre modele de bluze, tricouri sau pulovere pe care să le asortezi cu acestea. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei