Salopete sugari pentru ținute confortabile și speciale

Salopetele sunt printre primele articole vestimentare din garderboba bebelușului, indiferent de anotimp. Poți alege din diferite modele de salopete colorate de vară, din in sau alte materiale ușoare naturale sau salopete din materiale mai groase, ușor de îmbrăcat pe timp de iarnă. In funcție de modelul ales, o salopetă va avea nevoie de o bluză sau de un body purtate pe dedesubt. In vederea unei ținute complete poți opta pentru o salopetă, botoșei sau alt tip de încălțăminte și un accesoriu pentru cap. 

Modele noi de salopete sugari acum pe stoc

Descoperă pe AbcFashion care sunt noile colecții de salopete pentru bebeluși. Poți alege din colecțiile online ale unor branduri precum Dada & Rocco, Name It sau Mon Petit Jo. O salopeta galbenă cu flori pentr fetițe sau o salopetă bluemarin cu motive marine pentru baieți pot fi alegeri ideale pentru sezonul cald. Completeaza ținutele cu bluze și tricouri din bumbac, disponibile online în zeci de modele. Poți oferi cadou un model de salopetă și o rochie/set pentru botez sau aniversare. 

Salopete bebeluși la prețuri speciale și reduceri

Vezi care sunt reducerile momentului la gama de salopete bebeluși. Alege modelele preferate, comandă online, rapid și simplu. Modelele sunt variate de la salopete albe din bumbac care pot fi purtate cu tricouri și botoșei pentru plimbările din timpul zilei, la salopete violet sau alte nuanțe cu imprimeuri interesante pentru ținute speciale. O salopetă bej din in este perfectă pentru zilele caniculare de vară, asortată la accesorii de cap, palăriuțe sau șepci. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei