Șorturi băieți pentru ținute de vacanță

Vacanța este așteptată de către copii cu cel mai mare entuziasm, fiind perioada în care se dă liber la joacă și plimbări. Pentru ținute reușite de vară pentru băieți poți alege din varietatea de șorturi colorați, fie de stat pe plajă, fie în stil casual pentru plimbări, fiind comozi și extrem de simplu de asortat la un tricou sau maiou în aceiași notă. In ceea ce privește încălțămintea poți opta pentru pantofi sport sau sandale, în funcție de contextul în care alegi să poarte ținuta. 

Modele noi de șorturi băieți pentru sezonul cald

Descoperă pe AbcFashion care sunt cele mai noi modele de șorturi băieți. Alege din colecțiile online ale unor branduri precum Calvin Klein, Gap sau Mango. Ai avantajul de a găsi pantaloni scurți negri pe care îi poți asorta la o cămașă albă și o pereche de sandale, pentru diferite evenimente speciale de vară. Totodată există numeroase modele de șorturi sport, care pot fi purtate cu tricouri sau hanorace, pantofi sport sau orice alt tip de încălțăminte comodă. 

Șorturi băieți la prețuri speciale și promoții

Vezi care sunt reducerile actuale la categoria de șorturi băieți. Alege modelul preferat pentru copilul tău, comandă online, rapid și simplu. Modele variate de șorturi băieți îți permit să alegi perechi de pantaloni scurți pentru absolut orice tip de ținută pe care vrei să o creezi. O pereche de pantaloni scurți albi sunt ideali pentru vară, asortați la tricouri cu dungi bleumarin sau o pereche de șorturi roșii, cu pantofi sport albi și un maiou sport, un look lejer și perfect pentru băieții de orice vârstă. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei