Modele șorturi de baie pentru fiecare stil vestimentar

Pe AbcFashion găsești zeci de modele de șorturi de baie pentru bărbați din care poți alege care este acel model potrivit stilului tau. Un șort de baie negru, simplu, este tot ce ai nevoie dacă preferi stilul clasic și practic. Un alt model este șortul colorat cu imprimeu sau diferite combinații de culori, potrivite pentru sezonul estival și momentele plăcute petrecute pe plajă. Un șort poate foarte bine să fie purtat ca un pantalon scurt la mare, cu un tricou sau un maiou

Sorturi de baie la prețuri speciale și reduceri

Vezi acum care sunt reducerile la categoria de șorturi de baie pentru bărbați. Alege modelul preferat si comandă online, rapid și sigur. De asemenea, poți vedea care sunt cele mai noi colecții de șorturi de baie de la branduri de top precum Karl Lagerfeld, Adidas sau Puma. Sortul de baie este alegerea ideala dacă vrei o combinație practică între slipuri și costumele de baie cu pantalon scurt. Poți verifica secțiunea de accesorii pentru a-ți completa ținuta de plajă. 

Piese de bază în bagajul de vacanță la mare

Vara ne dorim întâi de toate să ne simțim confortabil, mai ales atunci când plecăm în vacanță. Așadar, este indicat să ne orientăm spre haine din materiale subțiri sau speciale pentru sport, în funcție de activitățile pe care le întreprindem. O pereche de șorturi de baie sau de slipuri este de nelipsit din bagajul de călătorie la mare. La fel este și cazul tricourilor colorate, maiourile lejere, papucilor de plajă sau sandalelor comode. Aici găsești tot ce ai nevoie pentru plajă și vacanță, în materie de vestimentație și accesorii. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei