Sosetele - cadoul perfect

Dacă ești în pană de idei de cadouri pentru cei dragi, o pereche de șosete alături de alte piese vestimentare sau accesorii ar putea fi cadoul ideal. Poți oferi perechi de șosete colorate, cu diferite imprimeuri sau inscripții amuzante, ca daruri perfecte de Craciun, aniversări sau alte evenimente în familie. Pe lângă șosete te poți orienta spre alte piese de lenejerie intimă, poate fi vorba de un set de lenjerie sau o pijama. Confortabile și practicele, descoperă colecția de șosete femei de pe AbcFashion, pentru toate stilurile și preferințele. 

Ținute originale cu șosetele potrivite

Șosetele alese potrivit pot să facă diferența în orice ținută, fie că este casual, fie sport. O pereche de șosete galbene, verzi sau în alte culori vesele sunt ideale pentru ținute monocromatice, rochii într-o singură nuanță neutră, purtate la adidași simpli. De asemenea, există modelele de șosete subțiri, utilizate în loc de dresuri, pentru pantofi, care pot să iasă în evidență prin imprimeul deosebit sau elemente decorative, fundiție sau alte volănașe. În plus, o pereche de șosete cu imprimeu vesel, purtat cu cizme sau altă încălțăminte în care nu sunt la vedere, îți pot înveseli ziua din momentul în care le îmbraci. 

Tipuri de șosete din care să îți alegi perechea favorită

Există atât de multe modele de șosete încât este uneori dificil să ne alegem perechea favorită. Insă, în acest sens poți să ții cont de modul în care vrei să le porți. O pereche de șosete cu buline este ideală la rochii și fuste casual, într-o singură culoare, cu un top la fel cu buline sau colorat. Sosetele cu imprimeuri amuzante, fete de animale, personaje celebre sau citate sunt perfecte pentru ținute sport colorate, asortate la pantofi sport colorați sau încălțăminte casual. Descoperă cele mai noi colecții de șosete de la branduri precum Reebok, Happy Socks, Adidas

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei