Modele de trening din care să-ți alegi preferatul

Treningul a devenit din ce în ce mai popular în ceea ce privește stilul casual, fiind confortabil și ușor de purtat atunci când nu vrei să îți bați capul cu diferite combinații vestimentare. Poți alege un trening slim fit pentru o ținută mai sexy sau un trening clasic din bumbac în culoarea preferată. Un model special de trening este cel din in, foarte comod, ideal pentru zilele călduroase de vară, atunci când ai nevoie ca pielea să respire. Pe AbcFashion găsești mereu cele mai noi modele de treninguri și articole vestimentare sport pentru femei. 

Treninguri pentru ținute lejere indiferent de anotimp

Treningul este poate alegerea cea mai confortabilă din categoria de haine femei, indiferent de anotimp. Un model de trening din in, cu pantalon scurt este perfect pentru zilele călduorase de vară, pentru plimbări și relaxare în natură, purtat cu o pereche de tenisi sau pantofi sport de vară. Pentru iarnă poți alege un trening de lână, căptușit, calduros și potrivit pentru diferite drumeții sau ieșiri informale în oraș. Există modelele de treninguri cu imprimeu, în combinații vesele de culori, pentru primăvară și vară. 

Treninguri și compleuri la prețuri promoționale

Alege din categoriile de treninguri și compleuri acele modele aflate la reducere și bucură-te de cele mai bune oferte, pe tot parcursul anului. Ai parte constant de actualizarea catalogului de produse, cu cele mai noi modele de treninguri de la branduri populare precum Zenda, Foggi sau Puma. Alege un trening cu pantaloni cu talie înaltă dacă vrei să pui accent pe definirea siluetei sau un trening slim fit, care să urmeze linia corpului, creând un aspect sexy și fiind în același timp, confortabil. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei