Genți de călătorie pentru orice stil vestimentar

Fie că este vorba de rucsacuri, valize, fie genți de călătorie sau geamantane, le poți alege în funcție de stilul tău vestimentar și de nevoile de depozitare. O geantă de călătorie tip sport este realizată din material flexibil, impermeabil. Există modele variate de genți de călătorie din care să alegi dintre cele mai colorate sau de nuanțe închise, în funcție de preferințe. Asortează geanta de călătorie la geci, paltoane sau trenciuri, în acord cu anotimpul. 

Modele noi pe stoc de geamantane și valize bărbați

Pe AbcFashion găsești mereu cele mai noi modele de geamantane și valize disponibile online. Descoperă care sunt modelele sezonului din colecții unor branduri de top precum Alexander McQueen, Adidas sau Maison Margiela. Alege o valiză neagră de călătorie, fiind o opțiune practică, dintr-un material rezistent, care să poată fi purtată indiferent de stilul vestimentar. Crează rapid ținuta de călătorie, cu opțiuni multiple de tricouri, bluze, pantaloni și geci. 

Prețuri speciale la geamantane și valize

Profită acum de reducerile la întreaga gamă de geamantane și valize. Alege modelul de care ai nevoie, comandă online și în câteva zile este gata pentru a fi luat în călătoriile tale. O valiză colorată este ideală pentru vacanțe și concedii de vară, pentru a fi în ton cu atmosfera generală. Poți alege dintr-o serie de valize și geamantane din piele sau în design elegant pentru călătorii de afaceri, care merg purtate la costume, paltoane sau geci elegante. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei