Caracteristicile stilului Boho Chic

Caracteristicile stilului Boho Chic

Stilul Boho Chic este una dintre cele mai importante tendinte de moda ale ultimului deceniu. Stilul boem a supravietuit barierei anilor '70 ai miscarii hippie, pentru a intra complet in moda cu o noua denumire hippie chic sau boho chic . Continuati sa cititi si aflati cele mai importante chei pentru a avea un aspect hippie chic .

Stilul boem sa nascut intre anii '60 si '70 cu miscarea hippie. Cu toate acestea, termenul „chic” adaugat la cuvantul „boho” sau „hippie” implica o componenta puternica a modei. Principalele caracteristici ale acestui stil sunt: romantism, libertate, naturalete si informalitate. Toate acestea, aplicate la imbracamintea boho si chiar la decorarea boho.

Va vom explica mai jos cum sa va imbracati in stilul boho chic si sa obtineti un aspect total hippie.

Coafuri Hippie

Coafurile impletite si coafurile simple sunt cele doua clasice in stilul boho pentru par. Cele mai des utilizate impletituri sunt cele din stilul autohton. Acest tip de boho style, merge mai mult pe linia stilului american, decat pe trend romantic.

In ceea ce priveste coafurile simple, este obisnuit sa vedem chiar si mirese boho , cu parul liber, usor ondulat si coafura lejera, adica dezbracata in stil.

In cadrul modului hippie, este obisnuit sa poarte tiare cu flori pentru par. Acesta este cel mai romantic si autentic look boho. Desi nu arata intotdeauna bine, depinde foarte mult de tipul de rochie hippie pe care o porti.

Accesorii Boho Chic

Accesoriile care transmit cel mai bine stilul hippie sunt coliere mari, inele mari, bratari largi, pungi de rafie si sandale de bijuterii. Este important de mentionat in ceea ce priveste bijuteriile si bijuteriile fine, ca stilul boho este definit cu aspecte lucrate manual, imbatranite, oxidate si, mai ales, cu forme geometrice, cum ar fi ovale si rotunde. Pietrele naturale sunt un must in moda boho.

In ceea ce priveste gentile de rafie si gentile de umar, componenta artizanala este de asemenea esentiala. Pungile realizate manual sub forma de mestesuguri, materiale naturale si tesaturi, culori de pamant fara stridenta, ar fi liniile de tendinte boeme.

Incaltamintea intotdeauna plata, confectionata din materiale si tesaturi naturale. Sandalele romane, sandalele grecesti si cele pentru bijuterii prevaleaza in mod boem.

Rochii Boho Chic

In Boemia rochii lungi , vaporoase si fluide sunt stelele in haine boho. Desi moda boema cuprinde un numar mare de articole de imbracaminte diferite, rochiile sunt cele mai importante.

Hipioti rochii scurte , lungi, de vacanta, cocktail si chiar nunta. In functie de tesatura, acestea pot avea o utilizare sau alta. De exemplu, cele din bumbac sunt de obicei informale, purtate ca rochii de plaja sau pentru ocazii ocazionale. Sunt obisnuite pentru rochii de petrecere, matase, lenjerie, openwork sau dantela, crosetate sau crosetate.

Rochiile imprimate sunt, de asemenea, un clasic in moda hippie chic. Cele mai frecvente modele sunt motivele florale si motivele orientale. Cu toate acestea, putem gasi rochii boeme in culori solide. De exemplu, rochiile albe in stil Ibiza sunt obisnuite. Rochiile Ibiza sunt un clasic in moda hippie chic.

Machiaj hippie

Machiaj hippie, a devenit o parte indispensabila a stilului boho. De asemenea, femeile hippie din anii 60 practic nu s-au imbracat. Cu toate acestea, asa cum am explicat pe blogul nostru in mai multe randuri, stilul hippie a evoluat in ceea ce numim astazi Hippie Chic. Acest lucru implica faptul ca stilul boem a transcend, a fost modernizat si, practic, ceea ce cauta este de a spori frumusetea femeilor, mentinand in acelasi timp esenta lor naturala. Prin urmare, nu poate lipsi machiajul hippie, simplu, natural si care sa insoteasca acel aspect hippie .

In cadrul machiajului hippie, unul dintre cele mai importante accesorii boho pentru a-ti completa aspectul boho sunt bentitele de cap boho sau benzile de par vintage.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Caracteristicile stilului Boho Chic