Cele mai bune podcasturi de moda

Cele mai bune podcasturi de moda

Podcasterii de moda s-au dovedit rapid a fi printre cele mai importante influente in mass-media din industrie astazi. Cu toate acestea, exista numeroase podcasturi de moda pe internet, ceea ce face dificil pentru entuziastii de moda sa aleaga cele mai bune spectacole in care sa-si investeasca timpul. Urmatoarea este o lista cu cele mai bune podcasturi de moda la care sa se acorde.

Dior Talks

Podcastul Dior Talks este o serie de emisiuni sub forma de conversatii si interviuri cu artisti, colaboratori si prieteni ai Casei Dior. „Podcasturile ofera invitatilor o oportunitate de a discuta liber subiectele care ii obliga, rezultatele lor si provocarile de maine”, spune Katherine Simpson, scriitoare de moda la SolidEssay si ConfidentWriters. Dior Talks este o noua modalitate de a obtine o noua perspectiva, de a te rasfata cu ceva diferit, de a investiga si de a inspira in timp ce descoperi si visezi. Katya Foreman, jurnalist de moda si fondatoare a Content & Co., Paris gazduieste podcastul. Ea a gazduit cu succes 42 de episoade care sunt difuzate o data pe saptamana. Gazda exploreaza mintea casei de moda franceze investigand personalitati a caror influenta artistica si culturala au modelat directia Dior.

Podcast Gucci

Casa de moda italiana, Gucci si-a folosit podcast-ul pentru a inspira gandirea si conversatia in cadrul comunitatii Gucci inca de la infiintarea sa in 2018. Gazduit de actorul Gugu Mbatha-Raw si scriitoarea Scarlett Curtis, podcast-ul aduce la viata lumea Gucci prin aceasta perspectiva si mediu antrenant. Din 2018, podcast-ul a castigat o crestere constanta a numarului de ascultatori. Si se asteapta ca numarul sa creasca in continuare in 2021.

In prezent, podcastul are 28 de episoade de povestiri entuziaste, perfecte pentru a le asculta acasa, la serviciu sau in timp ce conduceti. Unele dintre problemele pe care gazdele le discuta sunt feminismul, problemele culturale si globale. In plus, ei discuta si despre esenta inceperii unor noi dezbateri pentru a sarbatori Ziua Internationala a Femeii si Luna istoriei femeilor. Fiecare dintre episoadele podcastului implica un invitat diferit. Un invitat care aduce cu el sau ea un amestec interesant de perspective pe care sa le impartaseasca cu ascultatorii emisiunii.

Clasa de artizanat: 3,55 de la Chanel

Jurnalistul Tyler Brule gazduieste acest podcast si isi ghideaza ascultatorii prin lumea nespusa a lui Chanel. Podcastul ii invita pe unii dintre cei mai apropiati prieteni ai marcii, inclusiv rapperul Pharrell Williams si regizoarea de film Sofia Coppola, pentru a discuta subiecte care variaza de la relatia marcii cu lumea artei pana la maiestrie.

Lansat in 2017, podcastul lanseaza episoade inregistrate in spatii precum apartamentul lui Gabrielle Chanel, deoarece reprezinta brandul. Fiecare episod este o invitatie de a explora o personalitate din lumea modei si a artei. Episoadele ofera publicului podcastului o oportunitate de a se cufunda in experientele si observatiile invitatilor. Potrivit Melissa Cox, editor de moda la BeeStudent si SwiftPapers, „podcastul este o noua modalitate prin care brandul poate comunica si impartasi informatii si noi perspective despre moda si arta”.Moda Deschisa

Lansat in 2017, podcastul are acum 71 de episoade gazduite de editorii seniori de moda Emily Cronin si Charlie Gowans-Eglinton. Podcastul este condus de Telegraph si ofera o privire asupra vasei Petri din industria modei. Gazda exploreaza evenimentele actuale din industrie. De asemenea, impartasesc interviuri cu designeri. Si duceti publicul prin primele randuri din saptamana modei. Prin urmare, acesta este un podcast perspicace perfect pentru toti pasionatii de moda, inclusiv expertii si persoanele care intra in industrie. Este disponibil pe Apple Podcasturi, Spotify, Google Podcasturi si o gama larga de alte platforme. 

Podcastul revolutiei modei

Gazduit de jurnalistul de moda Tamsin Blanchard, acest podcast analizeaza impactul social si de mediu al hainelor pe care le purtam. Blanchard intervieveaza cercetatori, lucratori, activisti, politicieni si experti in lantul de aprovizionare pentru a descoperi povestile din spatele hainelor din garderoba noastra in ceea ce priveste etica, transparenta si durabilitate. Prima serie a podcastului se concentreaza pe indivizii care ne fac hainele. Seria prezinta un proiect de cercetare de un an in randul lucratorilor din textile din India, Cambodgia si Bangladesh. In timp ce evidentiaza importanta sindicatelor si a negocierilor colective pentru lucratorii din confectii la locurile lor de munca. In general, misiunea podcast-ului este de a oferi audientei sale toate faptele si actiunile practice pe care le puteti intreprinde pentru a face schimbari pozitive in viitor. 

Pe masura ce lumea podcasting-ului se extinde cu tot mai multe organizatii care se alatura acestei noi nise, exista o bogatie tot mai mare de continut care este captivant si informativ despre cele mai recente tendinte in moda. Aceasta lista ii va ajuta pe pasionatii de moda sa cerceteze numeroasele podcasturi de moda disponibile pe internet.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune podcasturi de moda