30 Ultimele coafuri scurte pentru iarna 2020 - cele mai bune idei de tunsori de iarna

30 Ultimele coafuri scurte pentru iarna 2020 - cele mai bune idei de tunsori de iarna

oafurile scurte sunt foarte elegante si populare. In plus, este foarte usor de creat si intretinut. Cu atat de multe coafuri scurte sic si atragatoare, incat iti poti lua ramas bun de la coafura ta obisnuita.

Coafuri scurte pentru iarna: tunsoare scurta cu bataturi laterale / sursa

30 de coafuri scurte pentru iarna: tunsoare scurta cu bretele laterale
Coafuri scurte pentru iarna: tunsoare scurta cu bretele laterale

Coafura super draguta, cu multa textura este uimitoare si eleganta. Coafura scurta este plina de viata si coafata pur si simplu cu o linie diagonala in breton si drept in jos in jurul laturilor si spatelui. Coafura misto se poate transforma in fiecare zi intr-una interesanta.

 Coafuri scurte pentru iarna: tunsoare contondenta pentru par blond / sursa

30 de coafuri scurte pentru iarna: tunsoare contondenta pentru parul blond
Coafuri scurte pentru iarna: tunsoare contondenta pentru parul blond

Aceasta coafura scurta arata draguta si misto. Parul fin si neted se asaza perfect de-a lungul partilor fetei si in zona cu franjuri. Bretonele sunt taiate pe orizontala. Cele doua parti sunt texturate de-a lungul marginii de jos cu o usoara abilitate taiata cu brici sau taiate in puncte pentru a face linia parului descantata, lasand totusi coafura cu o forma definita.

 Coafuri scurte pentru iarna: tunsoare moderna pentru femei / sursa

30 de coafuri scurte pentru iarna: tunsoare moderna pentru femei
Coafuri scurte pentru iarna: tunsoare moderna pentru femei

Coafura scurta este taiata rotund, care formeaza o silueta neteda si moderna. Straturile sunt gradate, iar zona cu ceafa este pastrata mai scurta pentru a spori rotunjimea coafurii. Bretonul este subtiat cu o unealta de ras pentru o oarecare moale.

 Coafuri scurte pentru iarna: tunsoare la moda / sursa

30 de coafuri scurte pentru iarna: tunsoare la moda in straturi
Coafuri scurte pentru iarna: tunsoare la moda in straturi

Diferitele straturi si texturi de incadrare a fetei fac coafura scurta sa fie delicioasa. Rotunditatea creata adauga si cativa factori interesanti. Straturile frontale sunt mentinute mai mult si subtiate doar mangaind obrajii. Bretonul lung ingrijit atrage atentia oamenilor asupra ochilor mari si imperecheaza mult straturile.

 Coafuri scurte pentru iarna: Trendy Stacked Bob / Source

30 de coafuri scurte pentru iarna: Trendy Stacked Bob
Coafuri scurte pentru iarna: Trendy Stacked Bob

Aceasta coafura scurta este prezentata de bretonurile lungi late, care au o linie curba limpede si multe straturi. Parul se termina cu felii zvelte zvelte ofera un aspect texturat. Coafura splendida ofera oamenilor frumusete si simplitate casual. In plus, coafura poate flata multe forme de fata. Tonurile cochete creeaza un efect mai ravagant.

Coafuri scurte pentru iarna: Trendy Stacked Bob / Via

30 de coafuri scurte pentru iarna: Trendy Stacked Bob
Coafuri scurte pentru iarna: Trendy Stacked Bob

Aceasta coafura scurta arata draguta si neteda. Parul fin se asaza perfect de-a lungul partilor fetei si in zona cu franjuri. Cele doua parti sunt texturate de-a lungul marginii inferioare, cu o usoara abilitate taiata cu brici sau taiate in puncte pentru a face linia parului descantat, lasand totusi coafura cu o forma minunata. Partea dreapta face intreaga coafura uniforma si expune fruntea fermecator.

Coafuri scurte pentru iarna: tunsoare Bob cu Blunt Bangs / Source

30 de coafuri scurte pentru iarna: tunsoare Bob cu breton blunt
Coafuri scurte pentru iarna: tunsoare Bob cu breton blunt

Acest bob arata cu breton gros dragut si amagitor. Cele doua parti sunt texturate de-a lungul marginii de jos cu o usoara abilitate taiata cu brici sau taiate la punct pentru a face linia parului mai moale. Aceasta coafura este simplu de creat.

Coafuri scurte pentru iarna: tunsori dragute Bob pentru fete / sursa

30 de coafuri scurte pentru iarna: tunsori dragute Bob pentru fete
Coafuri scurte pentru iarna: tunsori dragute Bob pentru fete

Aceasta coafura dreapta scurta este prezentata de numeroasele sale straturi. Parul se termina cu felii zvelte zvelte ofera un aspect texturat. Intreaga coafura ofera oamenilor frumusete si simplitate casual.

Coafuri scurte pentru iarna: tuns usor drept pentru fete / sursa

30 de coafuri scurte pentru iarna: tunsoare simpla dreapta pentru fete
Coafuri scurte pentru iarna: tunsoare simpla dreapta pentru fete

Aceasta coafura scurta este prezentata de texturi care fac coafura la moda. Straturile lucrate fac coafura plina de rafinament si stil. O parte a fetei este ascunsa de bretonurile lungi late, care creeaza o curba eleganta si adauga un mister intregului aspect. Unele texturi netede sub urechi creeaza coafura o silueta ideala ovala.

Coafuri scurte pentru iarna: tunsoare / sursa nesigura Pixie

30 de coafuri scurte pentru iarna: tunsoare nebuna
Coafuri scurte pentru iarna: tunsoare insanely Pixie

Straturile artizanale confera echilibrului coafurii scurte. Straturile pot spori caracteristicile faciale flatante. Foaia de par subtire diagonala face ca coafura scurta sa fie mai eleganta. Coafura fabuloasa este destul de simpla de creat si intretinut.

Coafuri scurte pentru iarna: lungi taieturi / sursa

30 de coafuri scurte pentru iarna: lungi taiate pixie
Coafuri scurte pentru iarna: lungi croi Pixie

Coafura scurta este prezentata de curbe definite ideal si curbe echilibrate. Tonurile cochete creeaza coafura un efect mai infiorator. Coafura neteda poate flata multe forme de fata.

 Coafuri scurte pentru iarna: tunsori / sursa cu par texturat

30 de coafuri scurte pentru iarna: tunsori stratificate cu straturi
Coafuri scurte pentru iarna: tunsori stratificate cu straturi

Straturile texturate taiate in coafura scurta adauga miscare. Straturile scurte pot spori fermecatorele caracteristici faciale. Aceasta coafura este simplu de re-creat pe majoritatea tipurilor de par.

Coafuri scurte pentru iarna: Razored Pixie Cuts / Source

30 de coafuri scurte pentru iarna: Razored Pixie Cuts
Coafuri scurte pentru iarna: Razored Pixie Tuts

Aceasta este o croiala destul de funky scurta de ras, care este ideala pentru trasaturi mai mici, deoarece va accentua trasaturile faciale. Texturile ofera miscare prin taietura. Partile laterale si spatele sunt ras, iar partea de sus sunt decupate zimtate pentru a crea un design dezordonat. Pixie este destul de cool. Tonurile de roz sic creeaza coafura un efect mai ravagant.

Coafuri scurte pentru iarna: Tuns / Sursa Mena Suvari Bob

30 de coafuri scurte pentru iarna: tunsori Mena Suvari Bob
Coafuri scurte pentru iarna: tunsori Mena Suvari Bob

Aceasta coafura scurta aduce un aspect fabulos proaspat. Parurile se termina cu felii zvelte ofera un aspect texturat, deoarece capetele parului ies in evidenta si mai mult. Bretonul este maturat inapoi de pe frunte, care sporeste intreaga fata. Coafura poate flata multe forme de fata.

Coafuri scurte pentru iarna: idei / sursa cool tunsoare pixie

30 de coafuri scurte pentru iarna: idei de tunsoare cool Pixie
Coafuri scurte pentru iarna: idei cool de tunsoare Pixie

Coafura misto este ideala pentru tipurile de par drept. Straturile medii-lungi se taie prin spate si pe laturi. Bretonul ingrijit imbunatateste caracteristicile faciale impresionante. Aceasta este o coafura clasica, potrivita pentru orice ocazie speciala.

Coafuri scurte pentru iarna: Awesome Messy Bob / pinterest

30 de coafuri scurte pentru iarna: Awesome Mess Bob
Coafuri scurte pentru iarna: Awesome Mess Bob

Coafura este prezentata de straturi ticaloase peste tot taiate zguduite sau taiate de ras pentru a obtine o textura maxima. Coafura splendida este ideala pentru persoanele cu forme lungi ale fetei, care cauta un stil uimitor si sic pentru a atrage capetele si a umbla multimile.

Coafuri scurte pentru iarna: parul foarte scurt pentru femei / sursa

30 de coafuri scurte pentru iarna: parul foarte scurt pentru femei
Coafuri scurte pentru iarna: parul foarte scurt pentru femei

Distractia si baietelul sunt caracteristica principala a pixie-ului de platina. Partea din spate si partile laterale sunt taiate langa cap, mentinand in continuare o margine moale wispy, amestecand in partea superioara care este stratificata pentru textura si inaltime. Aceasta coafura scurta este destul de simpla de creat si intretinut.

Coafuri scurte pentru iarna: ondulat Bob / sursa

30 de coafuri scurte pentru iarna: ondulat Bob
Coafuri scurte pentru iarna: ondulat Bob

Aceasta coafura voluminoasa scurta functioneaza foarte mult la persoanele cu textura subtire a parului, deoarece buclele pot adauga un efect mult mai pufos. Parul neted din fata, cu diferite straturi, adauga mult volum, iar parul crunched in partile laterale face ca parul sa fie dezbracat si plin de texturi. Unele breton maturator lateral imperecheaza foarte mult coafura creta scurta. Unele par de par sunt aplicate pentru a-l straluci si a tine.

Coafuri scurte pentru iarna: Pixie impresionant / pinterest

30 de coafuri scurte pentru iarna: pixie impresionanta
Coafuri scurte pentru iarna: pixie impresionanta

Impresionantul pixie taiat cu par rosu in flacari este texturizat pe tot parcursul pentru un stil simplu si un efect elegant. Partea din spate si laturile sunt conice in cap si se amesteca in straturile superioare care sunt taiate zimtate pentru ca textura sa formeze inaltimea si miscarea. Coafura este ideala pentru persoanele cu fata putin rotunda. Daca vrei ceva proaspat, alege o coafura superba.

Coafuri scurte pentru iarna: taieturi asimetrice Bob / pinterest

30 de coafuri scurte pentru iarna: taieturi asimetrice Bob
Coafuri scurte pentru iarna: taieturi asimetrice Bob

Uimitorul bob asimetric este taiat contondent si mentine lungimea parului. Partea stanga a splendidei coafuri este taiata scurt si aproape de cap, amestecand in straturile zgariate sau taiate de ras in toata partea de sus, care confera aspectului texturii, inaltimii si forma. Cealalta parte este conica in gat cu straturi gradate taiate in toate partile si coroana pentru forma si intretinere scazuta.

Coafuri scurte pentru iarna: tunsoare scurta / sursa asimetrica

30 de coafuri scurte pentru iarna: tunsori scurte asimetrice
Coafuri scurte pentru iarna: tunsori scurte asimetrice

Straturile sunt taiate chiar prin par pentru a imbunatati coafura. Coafura scurta asemanatoare pixie este conica in partile laterale si in spate se amesteca in straturile taiate superioare zimtate, care se aseaza plat pentru a incadra capul care arata capetele wispy pentru un finisaj fabulos.

Coafuri scurte pentru iarna: coafura Ombre pentru Bob / Sursa

30 de coafuri scurte pentru iarna: coafura Ombre pentru Bob
Coafuri scurte pentru iarna: coafura Ombre pentru Bob

Acesta este un bob scurt neted, care poate fi ideal pentru evenimente formale si informale. Acesta este un aspect atragator ideal pentru persoanele care cauta o coafura joasa, cu multa atitudine.

 Coafuri scurte pentru iarna: par / sursa asimetric Frankie Sandford

30 de coafuri scurte pentru iarna: par asimetric Frankie Sandford
Coafuri scurte pentru iarna: par asimetric Frankie Sandford

Partea stanga a splendidei coafuri este taiata scurt si aproape de cap, amestecand in straturile taiate de ras, care confera aspectului textura, inaltimea si forma. Cealalta parte este conica in gat cu straturi gradate taiate pentru forma si intretinere redusa. Fabuloasa si uimitoare coafura asimetrica scurta este ideala pentru persoanele ocupate care cauta o coafura usoara, dar sic.

Coafuri scurte pentru iarna: tendinte / sursa de par rosu

30 de coafuri scurte pentru iarna: tendinte de par rosu
Coafuri scurte pentru iarna: tendinte de par rosu

Aceasta coafura scurta eleganta si fabuloasa este ideala pentru a complimenta orice forma lunga a fetei. Partea din spate a parului era conica in cap pentru a fi conturata si amestecata pana la straturile texturate de pe partea superioara si laturile pentru un finisaj zdrobitor. Aceasta este o optiune ideala pentru coafura cu un potential scazut pentru persoanele care cauta o coafura usor de gestionat.

Coafuri scurte pentru iarna: tunsori asimetrice / surse asimetrice

30 de coafuri scurte pentru iarna: tunsori asimetrice dezordonate
Coafuri scurte pentru iarna: tunsori asimetrice cu dezordine

Coafura scurta este conica in partea din spate a gatului pentru a permite straturile superioare si laterale sa cada plat si sa incadreze capul pentru un finisaj neted. Bretonul ingrijit poate spori ochii fermecatori. Culoarea stralucitoare adauga mai mult stil si farmec coafurii scurte.

Coafuri scurte pentru iarna: Bob lung pentru par fin / sursa

30 de coafuri scurte pentru iarna: Bob lung pentru parul fin
Coafuri scurte pentru iarna: Bob lung pentru parul fin

Elegant si uimitor sunt caracteristica principala a coafurii scurte. Lungimea coafurii medii se aseaza ideal pe gulerul cu straturi taiate pana la coroana si in jurul laturilor pentru a echilibra volumul pentru un finisaj complet si modern.

 Coafuri scurte pentru iarna: parul taiat / sursa taiata

30 de coafuri scurte pentru iarna: parul taiat zimtat
Coafuri scurte pentru iarna: parul taiat zimtat

Lungimea scurta este completata de partea laterala taiata si spate, oferind forma coafurii si o margine ticaloasa. Partea din spate a aspectului este conica in cap, cu straturi care se ridica pana la partea superioara si laterala pentru a obtine un finisaj neted. Latere moi batute batute incadreaza fata si completeaza aspectul excelent.

Coafuri scurte pentru iarna / sursa

30 de coafuri scurte pentru iarna
Coafuri scurte pentru iarna

Capetele si straturile taiate sunt taiate zimtate pentru a pastra o margine wispy sporind coafura excelent. Coafura uimitoare in lungime de barbie este minunata pentru multe evenimente.

 Coafuri scurte pentru iarna: tunsori / sursa adorabile stratificate Pixie

30 de coafuri scurte pentru iarna: tunsori adorabile cu straturi Pixie
Coafuri scurte pentru iarna: tunsori adorabile cu straturi Pixie

Aceasta coafura adorabila pixie este taiata scurta si aproape de cap prin spate si pe laturi, amestecand in straturile taiate superioare zimtate, creand o multime de textura.Bretonul este creat intr-o parte pentru a imbunatati fata minunat. fara varsta.

Coafuri scurte pentru iarna: tunsoare scurta eleganta cu bretele laterale / sursa

30 de coafuri scurte pentru iarna: tunsoare scurta eleganta cu bretele laterale
Coafuri scurte pentru iarna: tunsoare scurta eleganta cu bretele laterale

Coafura eleganta este taiata scurt pe toate partile si in spate, lasand inca lungime pentru flick-uri si textura, amestecandu-se in straturile taiate zimtate care adauga inaltime si textura coroanei. Partea din fata este netezita si maturata in lateral pentru a crea o forma splendida, care este perfect potrivita pentru persoanele care cauta o coafura sic pentru a atrage capetele.

 Coafuri scurte pentru iarna: coafura / sursa de recolta stratificata

30 de coafuri scurte pentru iarna: coafura cu straturi croite
Coafuri scurte pentru iarna: coafura cu straturi croite

Adorabila coafura stralucitoare este uscata prin suflare neteda pentru a arata straturile taiate in jurul spatelui si laturilor pentru a adauga forma. Bobul elegant si minunat este potrivit pentru multe evenimente. Brosurile late de subtire sunt taiate pe frunte pentru a conturiza excelent fata.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la 30 Ultimele coafuri scurte pentru iarna 2020 - cele mai bune idei de tunsori de iarna