Rochii de Oscar 2020

Rochii de Oscar 2020
rochii de ocazie 2020

Este posibil sa am zero planuri de a participa la Oscar in acest an, dar asta nu inseamna ca nu merit o statuie de aur pentru portretizarea mea „Cineva cu o invitatie reala”. Voi (si am)  purtat o rochie de bal la carciuma, asa ca daca cineva este calificat pentru a da sfaturi despre cum sa fac fantezie la nivelul covorului rosu, ma . V-am economisit orele si am defilat prin fiecare rochie de pe SilkFred pentru a va oferi cele mai bune optiuni demne de Oscar.

Rochie Bardot Slit Maxi de la  Missfiga . Distractiv, feminin si glamour ridicat, poti oricand sa te bazezi pe acest brand pentru un moment „wow”. Dupa caz, acest numar negru trist.

Uhmm, a sunat Audrey Hepburn ... isi doreste clasa inapoi.

rochii oscar 2020
Rochie neagra Maxi

Fii covorul rosu

Un alt brand care merita atentia globului ocular este  Club L London . Cu rochii care ating echilibrul corect intre elegant si sexy, luati in considerare accesoriile dvs. atunci cand codul vestimentar = suplimentar. Cu o gama de preturi cuprinsa intre 35 si 150 de lire sterline, puteti obtine acel aspect Oscar fara a fi necesar sa vindeti tot ce detineti. Acest maxi Bardot  rosu este topul nostru de top din categoria drame. Un adevarat cap de serviciu, este popular si la nuntile de vara, in special la cele la care va fi fostul tau.

ce rochii se poarta
Rochie rosie Bardot Maxi

Sequin, dar fa-l primavara

Nu in ultimul rand, este aceasta rochie maxi infrumusetata   din  colectia Nazz . Acestea sunt   brand pentru toate lucrurile stralucitoare, iar aceasta rochie este o dovada puteti, si ar trebui, fac paiete in primavara anului. Lipind paleta neutra din acest sezon de crema, alb si camila, se simte foarte 'chiar acum', iar manecile lungi inseamna ca nu veti ingheta cand o faceti pentru gram. Detaliile o fac intr-adevar, cu cristalul care-ti contureaza corpul in toate locurile potrivite.

rochii la moda
Rochie Maxi in crema cu maneci lungi

Acolo il ai, rochiile mele preferate de Oscar. Nimeni nu a spus ca trebuie sa fii bogat, sau pe un covor rosu, ca sa te uiti la Hollywood.

Peste si se potrivesc,


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Rochii de Oscar 2020