Alege un halat din satin pentru nopți speciale

Un halat din satin este alegerea perfectă atunci când vrei să îi faci o surpriză sexy partenerului sau atunci când pur și simplu vrei să te răsfeți. Satinul se simte extrem de fin pe piele și un astfel de halat poate să fie combinat cu o cămașă de noapte din același material sau cu un set de lenjerie sexy. Alege un halat din satin alb sau negru și bucură-te de o senzație deosebită în timp ce îl porți. Descoperă acum promoțiile la halate și alte lenjerii de corp și ofera-ți un cadou special. 

Halatul de bumbac - confortabil și practic

Halatul de bumbac poate să fie utilizat într-o serie de situații, imediat după duș pentru a absorbi apa, după ce ți-ai aplicat produsele de îngrijire corporală și nu vrei să te îmbraci imediat sau pur și simplu ca un mod de a te încălzi în timpul sezonului rece. Pe AbcFashion găsești zeci de modele de halate de bumbac sau de satin din care să alegi ce ți se potrivește sau de ce ai nevoie. Alege un halat de bumbac cu glugă pentru maxim de confort, o pijama din bumbac sau o cămașă de noapte din același material comod. 

Ținute comode de purtat în casă

Alege un halat din bumbac sau satin cu care să te acoperi dimineața când te dai jos din pat sau după baie. Este indicat să te îndrepți și în ceea ce privește pijamalele spre modele din bumbac și cu croială lejeră, pentru a te putea odihni pe deplin noaptea. De asemenea, poți opta pentru un compleu lejer, format din bluză din molton si pantaloni lungi, pentru ținuta de casă sau să combini piese vestimentare la fel de confortabile, topuri cu pantaloni scurți vara sau rochii largi din bumbac sau alte materiale naturale. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei