Cele mai noi modele de treninguri bărbați

Treningul este în continuare combinația vestimentară ideală pentru ținute sport și lejere. Descoperă care sunt cele mai noi modele de treninguri de la branduri de top precum Nike, Puma sau Adidas. Treningurile din bumbac sau din materiale funcționale sunt la mare căutare, ideal pentru plimbări, sport sau drumeții. Un trening poate fi purtat cu tricouri sau bluze, pantofi sport și încălțări speciale, în funcție de sezon. Ținuta sport poate să fie completată pe timp de iarnă cu o geacă sport sau o jachetă impermeabilă. 

Articole de bază pentru ținute sport

Pe AbcFashion ai avantajul de a avea acces la o serie de articole vestimentare și de accesorii pentru realizarea unor ținute sport reușite. Treningurile sunt printre cele mai populare alegeri. Un trening negru este ideal de avut în garderobă pentru a-l purta atunci când îți dorești o ținută de zi lejeră și comodă. Alege din zecile de modele de tricouri, maiouri și bluze sport, geci de vânt și de schi, pantofi sport, pantaloni sport și accesorii necesare, precum șepci, ochelari de soare, fulare. 

Modele de treninguri la prețuri speciale și promoții

Alege dintre modelele de treninguri aflate acum la reducere și comandă online modelul preferat. Găsești treninguri pentru orice mărime și preferință stilistică. Un trening poate fi purtat la activități fizice, drumeții sau plimbări de weekend. Alege un model de trening colorat pentru o ținută veselă pe timp de vară sau un trening alb sau negru pentru un aspect clasic. Pentru o ținută completă nu uita de tricourile și bluzele speciale pentru sport sau cele din bumbac. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei