Papuci și șlapi fete pentru ținutele de vară

Papucii și șlapii sunt printre cele mai populare perechi de încălțăminte pentru copii în timpul sezonului cald. Găsești o serie de modele de papuci și șlapi colorați, simple sau cu diferite imprimeuri pe care îi poți asorta ușor la diferite tipuri de costume de baie fete sau rochii de vară în aceleași nuanțe. O pereche de șlapi colorați pastel sau în nuanțe vibrante sunt ideali de avut în garderoba de vară, pentru mersul la plajă, alături de șorturi și fuste scurte. 

Descoperă noile modele de papuci și șlapi fete

Pe AbcFashion găsești cele mai noi modele de papuci și șlapi fete. Poți alege din colecțiile online ale unor branduri precum Crocs, Ipanema sau Pepe Jeans. Papucii colorați se numără printre favoriții fetelor de orice vârstă, putând să fie purtați acasa sau la plajă, cu seturi din bumbac, leggings scurți sau alte tipuri de șorturi și tricouri, pentru ținute comode în zilele călduroase. Descoperă acum întreaga colecție de sandale și încălțăminte de vară pentru fete. 

Reduceri la colecțiile de papuci și șlapi fete

Descoperă acum reducerile și prețurile speciale la colecțiile de papuci și șlapi fete. Alege modelele preferate, comandă online, rapid și simplu. O pereche de papuci roz ar putea fi cadoul ideal de oferit unei fete înainte de plecarea într-o vacanță, iar o pereche de șlapi negri ar fi alegerea perfectă de asortat ușor la orice tip de ținută de vară. Dacă te pregătești pentru vacanță, descoperă colecția de îmbrăcăminte fete de vară, cu modele noi de rochii și fuste, dar și gama de încălțăminte de sezon

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei